puncak 4 Cara pikeun Nangtayungan hateup anjeun Ti Ruksakna

puncak 4 Cara pikeun Nangtayungan hateup anjeun Ti Ruksakna

karuksakan hateup bisa dibasajankeun, bisa keyeng jeung rainwater leutik leaks ka liang disababkeun ku és bendungan. Ieu téh hiji masalah serius sabab daun imah Anjeun leuwih rentan ka efek tina unsur. Warta alus nyaeta anjeun bisa nyokot ukuran éféktif jeung affordable pikeun panangtayungan ku nelepon Chattanooga Roofing Service. Pariksa leuwih pangalusna jeung nerapkeun eta timely.

1. Jalankeun cék komprehensif sering

Lamun Anjeun cicing di wewengkon jeung usum tiis tiis jeung ribut usum panas sering, Anjeun kudu ngajalankeun pamariksaan full di cinyusu jeung gugur. Lamun Anjeun cicing di hiji tempat di mana hurricanes ilahar, Anjeun kudu ngalakukeun hal eta saméméh usum angin ribut asalna.

Lamun anjeun meunang nepi, lalajo kaluar pikeun ruksak, curling atawa leungit. Mariksa nu bagian logam jeung komponén keur keyeng. Nengetan deukeut keur jamur jeung ganggang growths. Di handap ieu mangrupakeun biasana spot leutik nu Bulan warna ti abu ka héjo. Ulah poho mariksa kedip-kedip teuing. Ayeuna kudu lengkep padet. Pariksa mortir jeung / atawa caulking keur retakan.

Lamun aya bewara komo tiniest masalah, milih pikeun perbaikan hateup katuhu jauh. Nu sooner Anjeun meta, leuwih hade ditangtayungan Anjeun bakal. Ieu ogé bakal mantuan Anjeun nyimpen duit.

2. Motong Tangkal Jangkung Ajeg

Mun anjeun teu ngalakonan ieu, cabang bisa pegat salila badai atawa beurat snowfall sarta ngabalukarkeun karuksakan badag ka hateup Anjeun. Anjeun bakal nguntungkeun ti gawe bareng ahli anu bisa lalampahan tangkal jadi aman jeung kasampak gede dina waktu nu sarua. Sacara umum, teu kudu boga tangkal deukeut teuing ka imah Anjeun. Lamun anjeun mutuskeun pikeun melak leuwih anyar, milih spésiés nu bisa tahan angin beurat jeung salju.

3. Tetep Gutters Bersih

Meresihan gutters sakali atawa dua kali sataun geus cukup di hal nu ilahar, tapi anjeun bisa jadi kudu ngalakukeun hal eta leuwih sering, lamun hirup di tempat jeung kavling végetasi jangkung. Hiji leyuran alternatif pikeun masang ngajaga talang. Pertimbangkeun model nu tahan ka karuksakan sarta mibanda bukaan nu ngidinan rainwater ka ngalir ti hateup ka gutters di laju luhur. protectors The sloped digawé leuwih alus pikeun ngajaga daun jeung lebu séjén off gutters dibandingkeun jeung leuwih datar.

4. Masang insulasi loteng dipercaya

ukuran ieu, babarengan jeung perbaikan hateup timely, ieu dimaksudkeun pikeun ngaleutikan risiko és bendungan. Maranéhanana kabentuk nalika salju dina hateup ieu dilebur ku panas datang kaluar ti loteng. insulasi-kualitas alus bakal tetep panas di jero imah, sahingga mayungan hateup ti karuksakan jeung bakal nyieun kamar Anjeun warmer jeung bil énergi Anjeun turun.

Jenis paling populér tina insulasi loteng nu eusian leupas jeung batts. Pilihan antara dua gumantung kana struktur loteng jeung hateup. Lamun datang ka bahan sorangan, eta kudu boga luhur R-nilai jeung kudu kacida tahan ka karuksakan cai jeung kapang. Ieu ngajadikeun rasa pikeun investasi leuwih insulasi-kualitas hade nu baris sanggup ngajaga for lila datang.

Jeung pangropéa ditangtoskeun, hateup Anjeun bakal di bentuk gede jeung merlukeun ngalereskeun loba kurang mindeng ti biasa.

Hotfrog
Elocal
di mana 2 indit
igot Biz
mah lokal
balanja Time
EZBZ
Best & merek sakuliah dunya
Kudzu
Foursquare
Foursquare Profle
Business Yelp
Propil Yelp
Manta
2 Panggihan Lokal
Tupalo
kuadrat City
Ezlocal
Huckleberry My
Panggihan Us lokal
Ebusinesspages
Yello Yello
A Town Greater
meunangkeun Fave
Diréktori Tengah
Bizvotes
Cityfos
Fyple
Whofish
Bigwigbiz
Wherezit
penjualan lancah
Penjualan Spider Business Page
daptar Company
Bizexposed
Tucando
GarageCommerce
Tuugo
Network Business
Hub.biz
Biz Community
Board gedé
Professional On wéb
Iformative
issuu
Free Diréktori Business
Cataloxy
Brownbook
hubpages
Cylex USA
USA Co
Slideshare
Quora
Detroit Daptar Business
Chiefmall
Community Walk
Tentang Kami
Pindah Diréktori Web Green
City Insider
daptar Detroit Biz
Lookup Page
City Rupa My
Emaze Me
My lokal Biz Search
Company FM
Thumbtack
Whodoyou
N49
ngawangun Zum
keur Matcher
Kazela nu
My Sheriff Listing Business
Mliv ka
Kaca Oscar