më i lartë 4 Mënyra për të mbrojtur kulmit tuaj nga dëmtimi

më i lartë 4 Mënyra për të mbrojtur kulmit tuaj nga dëmtimi

Dëmi kulmi mund të shkojnë nga ndryshk dhe shiut të vogla rrjedhjeve të shkaktuara nga vrima digave akull. Ky është një problem serioz, sepse ajo lë shtëpinë tuaj shumë më të prekshme për efektet e elementeve. Lajm i mirë është se ju mund të marrë masa efektive dhe të përballueshme për mbrojtjen duke telefonuar Chattanooga Roofing Shërbimi. Shikoni ato më të mirë dhe të zbatohen ato në kohën e duhur.

1. Run Verifikimet Shpeshta Gjithëpërfshirës

Nëse jetoni në një zonë me një dimër të ftohtë dhe stuhitë e shpeshta të verës, ju duhet të kandidojë inspektim të plotë në pranverë dhe në vjeshtë. Nëse jetoni në një vend ku uragane janë të zakonshme, ju duhet të bëjë atë para se të vijë sezonin e stuhi.

Kur ju merrni deri, të parë për të dëmtuara, shufër ose mungon. Inspect pjesët metalike dhe komponentet për ndryshk. Vëmendje të paguajë afër për kërpudhat dhe algat rritje. Këto janë zakonisht njolla të vogla ngjyrë të cilëve shkon nga gri në të gjelbër. Mos harroni të kontrolloni ndezje shumë. Ajo duhet të jetë plotësisht solide. Kontrolloni llaç dhe / ose caulking për çara.

Nëse vëreni edhe më e vogla e problemeve, zgjedhin për riparimin e kulmit menjëherë. Sa më shpejt ju të veprojë, më mirë i mbrojtur do të jetë. Kjo gjithashtu do t'ju ndihmojë të kurseni të holla.

2. Trim pemë të larta rregullisht

Nëse ju nuk e bëni këtë, Degët mund të ndahen gjatë një stuhi apo të rëndë borës dhe të shkaktojnë dëme të konsiderueshme në çati tuaj. Ju do të përfitojnë nga puna me një specialist të cilët mund të udhëtim pemët të jenë të sigurt dhe të duket e madhe në të njëjtën kohë. Në përgjithësi, ju nuk duhet të ketë pemë shumë të afërt me shtëpinë tuaj. Kur ju vendosni për të mbjellë të reja, zgjidhni specie të cilat mund të përballojë erëra të rënda dhe dëborë.

3. Keep Clean ulluqet

Pastrimi ulluqet një herë ose dy herë në vit është i mjaftueshëm në shumicën e rasteve, por ju mund të keni për të bërë atë më shpesh, në qoftë se ju jetoni në një vend me shumë bimësi të gjatë. Një zgjidhje alternative është që të instaloni rojet hendek. Konsideroni modele të cilat janë rezistente ndaj dëmit dhe për ketë hapje të cilat lejojnë shiut që rrjedhin nga kulmi për ulluqet në një normë të lartë. Mbrojtësit PJERRET të punojnë më mirë për të mbajtur gjethet dhe mbeturinat e tjera off ulluqet në krahasim me ato të sheshta.

4. Instaluar izolim Reliable Attic

Kjo masë, së bashku me riparime çati kohë, ka për qëllim për të minimizuar rrezikun e digave akull. Ato janë formuar kur bora në çati është shkrirë nga nxehtësia vjen nga papafingo. izolim të mirë të cilësisë do të mbajë ngrohjes brenda shtëpisë, duke mbrojtur çati nga dëmtimi dhe do të bëjë dhomat e tua të ngrohta dhe faturën tuaj të energjisë poshtë.

Llojet më të popullarizuara të izolimit papafingo janë mbushur lirshme dhe batts. Zgjedhja në mes të dy varet nga struktura e papafingo tuaj dhe çati. Kur është fjala për vetë materialin, ajo duhet të ketë të lartë R-vlera dhe të jetë shumë rezistent ndaj dëmtimit të ujërave dhe myk. Kjo ka kuptim për të investuar më shumë në izolimin më të mirë me cilësi të cilën ju do të jetë në gjendje për të mbajtur për një kohë të gjatë për të ardhur.

Me mirëmbajtje të duhur, kulmi i juaj do të jetë në formë të madhe dhe të kërkojë riparimin e shumë më pak shpesh se zakonisht.

Hotfrog
Elocal
ku 2 shkoj
igot Biz
my nivel lokal
Shopping Koha
EZBZ
më i mirë & Brands Worldwide
Kudzu
katror
Foursquare Profle
kuisje Business
kuisje Profile
Manta
2 Gjej lokale
Tupalo
Shesheve të qytetit
Ezlocal
Huckleberry im
Gjej Us lokale
Ebusinesspages
Yello Yello
A Town Madhe
Get fave
Drejtoria Qendrore
Bizvotes
Cityfos
Fyple
Whofish
Bigwigbiz
Wherezit
Sales merimangë
Sales Spider Business Faqe
Lista e Kompanive
Bizexposed
Tucando
GarageCommerce
Tuugo
Rrjeti i biznesit
Hub.biz
Biz Community
Bordi i madh
Professional Në web
Iformative
Issuu
Pa pagesë Business Directory
Cataloxy
Brownbook
Hubpages
Cylex USA
USA Co
Slideshare
Quora
Lista Detroit Business
Chiefmall
Komuniteti Walk
Rreth nesh
Shko Directory Web gjelbër
Qyteti Insider
Lista Detroit Biz
lookup Faqe
Mia Faces Qyteti
Emaze Me
Biz im lokale Kërko
Kompania FM
pineskë
Whodoyou
N49
Build Zoom
për Matcher
Kazela
Sheriff My Business Listing
Mliv të
Faqet e Oscar