Top 4 Cara kanggo Jaga Roof Saka Karusakan

Top 4 Cara kanggo Jaga Roof Saka Karusakan

karusakan gendheng bisa Range saka teyeng lan Banyu udan cilik bocor kanggo bolongan disebabake es wadhuk. Iku masalah serius amarga godhong house luwih ngrugekke kanggo efek saka unsur. Kabar apik iku sing bisa njupuk ngukur efektif lan terjangkau kanggo pangayoman dening nelpon Chattanooga Roofing Service. Priksa metu sing gedhe-gedhe sing paling apik lan aplikasi mau pas wektune.

1. Mbukak kir Comprehensive Kerep

Yen sampeyan manggon ing wilayah karo musim adhem ingkang adhem lan angin gedhe panas Kerep, sampeyan kudu mbukak pengawasan lengkap ing spring lan ing tiba. Yen sampeyan manggon ing panggonan sing ngendi Topan sing umum, sampeyan kudu sadurunge mangsa angin topan rawuh.

Nalika tangi, nonton metu kanggo rusak, curling utawa ilang. Mrekso bagean logam lan komponen kanggo teyeng. Pay manungsa waé sing cedhak kanggo jamur lan ganggang growths. Iki biasané panggonan cilik kang kisaran werna saka werna abu-abu kanggo ijo. Aja lali kanggo mriksa sumunar banget. Iku sing arep rampung ngalangi. Mriksa mortir lan / utawa caulking kanggo retak.

Yen sampeyan sok dong mirsani malah tiniest masalah, milih kanggo ndandani gendheng tengen adoh. Cepet sampeyan tumindak, sing luwih apik dilindhungi sampeyan bakal. Iki uga bakal mbantu nyimpen dhuwit.

2. Motong Wit Tall Ajeg

Yen sampeyan ora gawe, cabang bisa bejat sak badai utawa heavy snowfall lan nimbulaké karusakan substansial gendheng. Sampeyan bakal entuk manfaat saka nggarap spesialis sing bisa trip wit dados aman lan katon gedhe ing wektu sing padha. Umumé, sampeyan ora kudu wit banget cedhak omahmu. Nalika arep kanggo tetanduran anyar gedhe-gedhe, milih spesies kang bisa tahan angin abot lan salju.

3. Tansah Gutters Clean

Reresik ing talang sepisan utawa kaping pindho taun punika cekap ing paling kasus, nanging sampeyan bisa uga kudu luwih asring, yen manggon ing panggonan sing karo persil saka vegetasi dhuwur. Solusi alternatif kanggo nginstal pengawal talang. Coba model kang tahan kanggo karusakan lan duwe lowongan sing ngidini rainwater kanggo mili saka payon ing talang ing tingkat dhuwur. Protectors The sloped bisa luwih apik kanggo tetep godhong lan lebu liyane mati talang dibandhingake gedhe-gedhe flat.

4. Instal Insulation Attic Reliable

iki langkah, bebarengan karo ndandani gendheng pas wektune, dimaksudaké kanggo nyilikake risiko es wadhuk. Lagi kawangun nalika salju ing gendheng wis ilang dening panas teka metu saka loteng. jampel apik bakal tetep panas nang omah, mangkono nglindhungi gendheng saka karusakan lan bakal nggawe kamar anget lan Bill energi mudhun.

Jinis paling populer saka jampel loteng sing Isi ngeculke lan Batts. Pilihan antarane loro gumantung ing struktur loteng lan gendheng. Nalika nerangake materi dhewe, iku kudu dhuwur R-nilai lan Highly tahan kanggo karusakan banyu lan jamur. Iku ndadekake pangertèn kanggo nandur modal liyane ing jampel-luwih apik kualitas sing bakal bisa tetep kanggo dangu teka.

Kanthi suwene pangopènan, gendheng bakal ing wangun gedhe lan mbutuhake ndandani akeh kurang asring saka biasanipun.

Bhd
Elocal
Where 2 Go
igot Biz
sandi lokal
Shopping Wektu
EZBZ
Best & Brands Worldwide
Kudzu
Foursquare
Foursquare Profle
Business Yelp
Gambar Yelp
Manta
2 Golek Lokal
Saksa
Squares City
Ezlocal
Huckleberry Kula
Golek kita lokal
Ebusinesspages
Yello Yello
A Town Greater
njaluk Nadias
Direktori Central
Bizvotes
Cityfos
Fyple
Whofish
Bigwigbiz
Wherezit
Sales Spider
Sales Spider Business Page
dhaftar Company
Bizexposed
Tucando
GarageCommerce
Tuugo
Business Network
Hub.biz
Biz Community
Papan amba
Professional On web
Iformative
issuu
Free Business Directory
Cataloxy
Brownbook
hubpages
Cylex USA
USA Co
SlideShare
Quora
Detroit List Business
Chiefmall
komunitas Walk
Babagan awake dhewe
Go Direktori Web Green
City Insider
dhaftar Detroit Biz
Goleki Page
City Faces Kula
Emaze Me
Kula lokal Biz Search
Company FM
Thumbtack
Whodoyou
N49
mbangun Zoom
kanggo Matcher
Kazela ing
Kula Sheriff Listing Business
Mliv kanggo
kaca-kaca Oscar