Pra Shumë Roofers në Nashville? Si mund të zgjedh?

Zgjedhja zëvendësimin e duhur për një çati moshës – ose identifikuar zgjedhjen më të mirë për një ndërtesë të re – nuk është detyrë e lehtë. Zgjidhje e përkryer për mbulim për një ndërtesë mund të jetë opsioni më i keq për një tjetër vetëm poshtë rrugës. Kjo për shkak se nuk ka dy ndërtesa janë pikërisht njësoj, edhe në qoftë se ato i ngjajnë nga afër njëri-tjetrin. Pra, si ju zgjidhni një kulm të ri, duke pasur parasysh të gjitha zgjedhjet në treg? Ju mund të filloni duke bërë një sërë pyetjesh, para se të zgjidhni çati, kontraktori mbulim ose prodhuesi.

Kompania nashville mbulim,mbulim nashville tn,mbulim nashville,roofers Nashville,Nashville mbulim,ulluqet nashville,kontraktuesit Nashville,kontraktuesve mbulim nashville,mbulim komerciale nashville,Nashville mbulim kontraktorët,kontraktuesit nashville tn,Kompania mbulim nashville,mbulim komerciale nashville tn,riparimi i kulmit nashville tn,Nashville riparimin e kulmit,kompanitë Nashville mbulim,Kompania mbulim nashville tn,mbulim Nashville Tennessee,roofers në Nashville,kompanitë mbulim në Nashville TN,Nashville mbulim kontraktori,kontraktuesve mbulim nashville tn,riparimi i kulmit nashville,roofers në Nashville TN,kompanitë mbulim nashville tn,kontraktorët në Nashville,kompanitë mbulim nashville,roofers më të mirë në Nashville,ulluqet Nashville,kontraktori nashville,Instalimi hendek nashville tn,hendek riparimin nashville tn,mbulim metalike nashville,riparimin hendek nashville,kontraktuesit në Nashville TN,Punë mbulim nashville tn

1. Çfarë është deklarata e misionit të këtij ndërtesës?
Para se thirrjet janë bërë për Nashville Roofing Shërbimi, pika e parë për adresë është deklarata e misionit të kompanisë që ka të bëjë me ndërtimin e.

Nëse jeni të ndërtimit të objekteve të reja ose menaxhimin e pronave ekzistuese, ju doni të jenë të sigurt se sistemet mbulim ju zgjidhni të ofruar punën ju presim.
A plani kompania mbulim për të mbajtur këtë ndërtesë si pjesë e aseteve të saj të pasurive të patundshme për të ardhshëm 10 te 20 vjet? A ka plane për të zgjeruar atë në të ardhmen e afërt, ose të ndryshojë përdorimin e saj? Cilat janë Okupimi saj aktuale dhe të ardhshme, kërkesat izolim, Prioritetet estetike dhe madje edhe oraret e mirëmbajtjes për pajisjet rooftop?

Filloni pyetjeve tuaja me atë që ndërtimi do të përdoret për.

Për shembull, si shumë kompani të lëvizin në drejtim të operimit 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë për të kënaqur klientët globale, qendra e të dhënave nuk duhet të lëshojë një rrjedhje tavanë. Uji në sistemet kompjuterike në përgjithësi parashikon katastrofë.

Një grup i veçantë i shqetësimeve të lindin për klimat e ftohjes të dominuar. A kontribuojnë kulmi në kursime të ajrit të kondicionuar dhe të adresojnë çështje të tjera të rëndësishme? A është pjesë e një programi të përgjithshëm të energjisë? Ka një shqetësim në rritje në lidhje me ishujt e ngrohjes urbane. reflektues, kulmet e bardha janë bërë me interes në ato zona për disa arsye. Ata mbajnë frigorifer ndërtimit, zvogëluar shpenzimet të ajrit të kondicionuar dhe të minimizuar ngrohjes-ngarkimin e mjedisit rrethues.

2. Çfarë fizike dhe elemente të tjera të ndikojnë në zgjedhjen e sistemit mbulim?

Pas identifikimit qëllimet dhe misionin e institucionit, është koha për të vlerësuar vetë ndërtesës.

Kur është fjala për zëvendësimin e çatisë, ju keni nevojë për lista atributet e vetë zonës çati. Është e mirë për detaje madhësi çati-së, formë, shpat, ndërtimi kuvertë, edge detajuar, protrusions, Qasje tavanë dhe sistemi ekzistues mbulim. Së bashku me këtë informacion bazë, ju keni nevojë për të gjetur se pse kulmi origjinal nuk është më e përshtatshme është.

3. Çfarë fleksibël-membrana mbulim opsione janë në dispozicion?

membranat termoplastik kanë seams që janë formuar më së shpeshti duke përdorur saldim ngrohjes.

Hypalon termoplastik fillon si një termoplastik, por shëron me kalimin e kohës të bëhet një thermoset.

Membranat modifikuar bitumi përfshijnë formulimin dhe prefabrication avantazhet e fleksibël-membrana mbulim me disa nga teknikat tradicionale të instalimit të përdorura në takë të lartë mbulim. fletët e modifikuara bitum janë fabrika-fabrikuar, i përbërë nga asfaltit e cila është modifikuar me gome ose plastike polimer për rritjen e fleksibilitetit, dhe të kombinuar me një përforcim për forcë shtuar dhe stabilitetin.

4. Cili lloj i membranës dhe sistemi shtojcën janë më të mira për ndërtimin e?

Shumë faktorë përcaktojnë sistemin më të mirë për një ndërtesë të veçantë. Për shumicën e ndërtesave, Ka një numër opsionesh dhe avantazhet që duhet të peshohen kundër deklaratës së misionit të objektit. Vendimi nuk duhet të bëhet vetëm mbi bazën e kostos. Konsiderata të tjera të rëndësishme për membranat janë ndërtuar lartësi, ekspozimi era, Trafiku parashikuar çati dhe estetikë.

If the roof deck is able to withstand the weight, a ballasted roof may be the best option.

Për ata të shqetësuar me estetikën e ndërtimit, Membranat ngjyrë mund të bëjë një kontribut tërheqëse në pamjen e ndërtesës.

5. A të gjithë e material për mbulim dorëzuar në vendin e punës mbajnë etiketën UL?

If the UL Building Materials Directory does not list the roofing system you are sold, insist on verification of the classification in the form of a photocopy of the UL’s letter of approval.

Sigurohuni që produkti që ju jeni duke marrë është produkt aktual që është testuar. Ju nuk doni diçka që është e ngjashme, por jo të barabartë. Shiko për etiketë në vendin e punës dhe të sigurohemi që të gjitha komponentët e sistemit janë testuar së bashku. Ju dëshironi membranën testuar me izolimin që ju jeni duke përdorur në ndërtimin tuaj.

6. A kërkon sistemi i një ere vlerësim ekzaltim të?

Dëmi Wind ekzaltim mund të jetë i gjerë dhe i shtrenjtë. Pranohet si një standard industri, Shoqëria Amerikane e Inxhinierëve Civile Standard 7-95, “Dizajn Ngarkesa minimale për Ndërtesave dhe Strukturave të Tjera,” mund të përdoret për të përcaktuar zonën e erës e ndërtesës. Wind testimi ekzaltim, të tilla si ajo kryhet në Factory reciproke ose Underwriters Laboratories, mund të përdoret për të përcaktuar se sistemi i zgjedhur kulmi i plotëson ose tejkalon kërkesat lokale ekzaltim era.

7. Sa sistemi përfunduar të shtoni në peshë të vdekur ngarkesës së strukturës së kulmit?

Në zgjedhjen e ndonjë opsion reroofing, ekzekutivi objektit duhet të jetë i vetëdijshëm për kapacitetin e ngarkesës-duke e kuvertë çati për të siguruar mundësi e drejtë fleksibël-membrana është zgjedhur. Në ndërtimet e reja, kursimet në çeliku strukturore shpesh mund të arrihet duke instaluar një nga sistemet më të lehta fleksibël-membrana.

Një sistem të lehta shpesh ju lejon të reroof direkt mbi çati tuaj ekzistues, ndërsa ato më të rënda mund të kërkojë nga ju që të shkëput çati e vjetër dhe të fillojnë nga e para.

8. Cilat janë ekspertizës dhe financiare forta të kontraktorit mbulim ju jeni duke konsideruar?

Mbulim kontraktorët duhet të jenë të zgjedhur me kujdes të madh. Futja e materialeve të reja mbulim dhe teknikat e aplikimit në të kaluarën 10 vjet ka çuar në shumë ndryshime. Një kontraktues profesional mbulim duhet të jenë të njohur me llojet e ndryshme të sistemeve të kulmit, për t'ju ndihmuar të bëni vendim të mirë për objektin tuaj, bazuar në buxhetin tuaj.

Ask the contractor if his or her company is a member of a local, shtet, Shoqata rajonale apo kombëtare të industrisë. Contractors përfshirë në shoqatat profesionale në përgjithësi janë më të informuar mbi zhvillimet e fundit dhe çështjet e industrisë së tyre.

Instalimi i sistemeve të ndryshme mbulim ndryshon në mënyrë të konsiderueshme. Edukimi dhe trajnimi janë elementet më të rëndësishme në instalimin e sistemeve të kulmit. Sigurohuni kontraktori mbulim ju zgjidhni ka pasur trajnim të detajuar dhe të vazhdueshme në sistemin duke u instaluar.

Gjithashtu, sigurohuni që kontraktori është miratuar nga prodhuesi për të instaluar këtë sistem të veçantë.

9. Çfarë është i garantuar dhe nga kush?

Ka dy kategori themelore të garancive mbulim. Garancia e kontraktorit zakonisht mbulon mjeshtëri. garanci e prodhuesit mbulon të paktën materialet, edhe pse shumë mbuluar artikujve shtesë. Edhe në qoftë se garanci e prodhuesit është i gjerë, ajo nuk do të plotësisht të ju mbrojnë në qoftë se kulmi është instaluar në mënyrë të paligjshme.

Lexoni me kujdes dhe për të kuptuar çdo garanci mbulim ofruar dhe të shikojnë për dispozitat që do të pavlefshëm atë. Për shembull, është gati e pamundur për të shmangur të gjithë ujit rrjedhur. uji rrjedhur mund të shkaktohet nga një shterim i bllokuar çati apo shmangie e kuvertë çati në mes të mbështetjes kolonave. mirëmbajtjen e duhur kulmi mund të ndihmojë siguroj se garancia mbetet e vlefshme. Jetë i vetëdijshëm për gjuhën e garancisë që voids garanci.

Më e rëndësishme se garancia, megjithatë, po çatinë e duhur fleksibël-membrana në ndërtimin tuaj në vendin e parë.

10. Pas kulmi është instaluar, ajo që pas shërbimit dhe arsimore programe janë në dispozicion për ekipin e objekteve të menaxhimit?

Seminare të ofruara nga shoqatat e industrisë mbulim si spri dhe prodhuesit mund të jetë mënyra të paçmuar për ekipin mbulim të ndërtesës për të zgjeruar të kuptuarit e llojeve të sistemit mbulim komerciale, proceset e instalimit dhe konsideratat e mirëmbajtjes.
Neni Burimi: http://EzineArticles.com/expert/Julian_Arhire/94516

Neni Burimi: http://EzineArticles.com/6336340

Posti Pra Shumë Roofers në Nashville? Si mund të zgjedh? shfaq së pari në Improvizim.

Burim: Improvizim

Posti Pra Shumë Roofers në Nashville? Si mund të zgjedh? shfaq së pari në Detroit Roofing Shërbimi.

Burim: Detroit Roofing Shërbimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.