Roofing Contractors Detroit Michigan

Zgjedhja zëvendësimin e duhur për një çati moshës – ose identifikuar zgjedhjen më të mirë për një ndërtesë të re – nuk është detyrë e lehtë. Zgjidhje e përkryer për mbulim për një ndërtesë mund të jetë opsioni më i keq për një tjetër vetëm poshtë rrugës. Kjo për shkak se nuk ka dy ndërtesa janë pikërisht njësoj, edhe në qoftë se ato i ngjajnë nga afër njëri-tjetrin. Pra, si ju zgjidhni një kulm të ri, duke pasur parasysh të gjitha zgjedhjet në treg? Ju mund të filloni duke bërë një sërë pyetjesh, para se të zgjidhni çati, kontraktori mbulim ose prodhuesi.

1. Çfarë është deklarata e misionit të këtij ndërtesës?
Para se thirrjet janë bërë për Roofing Contractors Detroit Michigan, pika e parë për adresë është deklarata e misionit të kompanisë që ka të bëjë me ndërtimin e.

Më shpesh sesa jo, vetë ndërtimi dikton duhur specifikimet e sistemit mbulim.
A plani kompania mbulim për të mbajtur këtë ndërtesë si pjesë e aseteve të saj të pasurive të patundshme për të ardhshëm 10 te 20 vjet? A ka plane për të zgjeruar atë në të ardhmen e afërt, ose të ndryshojë përdorimin e saj? Cilat janë Okupimi saj aktuale dhe të ardhshme, kërkesat izolim, Prioritetet estetike dhe madje edhe oraret e mirëmbajtjes për pajisjet rooftop?

But, if the facility has a special use, such as an airline reservation center with computers in it, then your considerations for roofing options are quite different.

Për shembull, si shumë kompani të lëvizin në drejtim të operimit 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë për të kënaqur klientët globale, qendra e të dhënave nuk duhet të lëshojë një rrjedhje tavanë. Uji në sistemet kompjuterike në përgjithësi parashikon katastrofë.

Një grup i veçantë i shqetësimeve të lindin për klimat e ftohjes të dominuar. A kontribuojnë kulmi në kursime të ajrit të kondicionuar dhe të adresojnë çështje të tjera të rëndësishme? A është pjesë e një programi të përgjithshëm të energjisë? Ka një shqetësim në rritje në lidhje me ishujt e ngrohjes urbane. reflektues, kulmet e bardha janë bërë me interes në ato zona për disa arsye. Ata mbajnë frigorifer ndërtimit, zvogëluar shpenzimet të ajrit të kondicionuar dhe të minimizuar ngrohjes-ngarkimin e mjedisit rrethues.

2. Çfarë fizike dhe elemente të tjera të ndikojnë në zgjedhjen e sistemit mbulim?

Pas identifikimit qëllimet dhe misionin e institucionit, është koha për të vlerësuar vetë ndërtesës.

Kur është fjala për zëvendësimin e çatisë, ju keni nevojë për lista atributet e vetë zonës çati. Është e mirë për detaje madhësi çati-së, formë, shpat, ndërtimi kuvertë, edge detajuar, protrusions, Qasje tavanë dhe sistemi ekzistues mbulim. Së bashku me këtë informacion bazë, ju keni nevojë për të gjetur se pse kulmi origjinal nuk është më e përshtatshme është.

3. Çfarë fleksibël-membrana mbulim opsione janë në dispozicion?

These membranes are well suited to withstand the potentially damaging effects of sunlight and the common chemicals found on roofs.

Like other thermoplastics, Hypalon materials are heat sealed at the seams.

Membranat modifikuar bitumi përfshijnë formulimin dhe prefabrication avantazhet e fleksibël-membrana mbulim me disa nga teknikat tradicionale të instalimit të përdorura në takë të lartë mbulim. fletët e modifikuara bitum janë fabrika-fabrikuar, i përbërë nga asfaltit e cila është modifikuar me gome ose plastike polimer për rritjen e fleksibilitetit, dhe të kombinuar me një përforcim për forcë shtuar dhe stabilitetin.

4. Cili lloj i membranës dhe sistemi shtojcën janë më të mira për ndërtimin e?

Shumë faktorë përcaktojnë sistemin më të mirë për një ndërtesë të veçantë. Për shumicën e ndërtesave, Ka një numër opsionesh dhe avantazhet që duhet të peshohen kundër deklaratës së misionit të objektit. Vendimi nuk duhet të bëhet vetëm mbi bazën e kostos. Konsiderata të tjera të rëndësishme për membranat janë ndërtuar lartësi, ekspozimi era, Trafiku parashikuar çati dhe estetikë.

Another alternative is the fully adhered system, in which the membrane is attached to the prepared substrate using a specified adhesive.

Për ata të shqetësuar me estetikën e ndërtimit, Membranat ngjyrë mund të bëjë një kontribut tërheqëse në pamjen e ndërtesës.

5. A të gjithë e material për mbulim dorëzuar në vendin e punës mbajnë etiketën UL?

Nese jo, specifikojnë se ajo duhet. This is the only way you can guarantee that the roofing materials installed on your roof are the same materials tested by Underwriter’s Laboratories.

Sigurohuni që produkti që ju jeni duke marrë është produkt aktual që është testuar. Ju nuk doni diçka që është e ngjashme, por jo të barabartë. Shiko për etiketë në vendin e punës dhe të sigurohemi që të gjitha komponentët e sistemit janë testuar së bashku. Ju dëshironi membranën testuar me izolimin që ju jeni duke përdorur në ndërtimin tuaj.

6. A kërkon sistemi i një ere vlerësim ekzaltim të?

Dëmi Wind ekzaltim mund të jetë i gjerë dhe i shtrenjtë. Pranohet si një standard industri, Shoqëria Amerikane e Inxhinierëve Civile Standard 7-95, “Dizajn Ngarkesa minimale për Ndërtesave dhe Strukturave të Tjera,” mund të përdoret për të përcaktuar zonën e erës e ndërtesës. Wind testimi ekzaltim, të tilla si ajo kryhet në Factory reciproke ose Underwriters Laboratories, mund të përdoret për të përcaktuar se sistemi i zgjedhur kulmi i plotëson ose tejkalon kërkesat lokale ekzaltim era.

7. Sa sistemi përfunduar të shtoni në peshë të vdekur ngarkesës së strukturës së kulmit?

Në zgjedhjen e ndonjë opsion reroofing, ekzekutivi objektit duhet të jetë i vetëdijshëm për kapacitetin e ngarkesës-duke e kuvertë çati për të siguruar mundësi e drejtë fleksibël-membrana është zgjedhur. Në ndërtimet e reja, kursimet në çeliku strukturore shpesh mund të arrihet duke instaluar një nga sistemet më të lehta fleksibël-membrana.

Facility executives must assure that all relevant considerations, including weight, are taken into account in the decision-making process.

8. Cilat janë ekspertizës dhe financiare forta të kontraktorit mbulim ju jeni duke konsideruar?

Mbulim kontraktorët duhet të jenë të zgjedhur me kujdes të madh. Futja e materialeve të reja mbulim dhe teknikat e aplikimit në të kaluarën 10 vjet ka çuar në shumë ndryshime. Një kontraktues profesional mbulim duhet të jenë të njohur me llojet e ndryshme të sistemeve të kulmit, për t'ju ndihmuar të bëni vendim të mirë për objektin tuaj, bazuar në buxhetin tuaj.

Ask the contractor if his or her company is a member of a local, shtet, Shoqata rajonale apo kombëtare të industrisë. Contractors përfshirë në shoqatat profesionale në përgjithësi janë më të informuar mbi zhvillimet e fundit dhe çështjet e industrisë së tyre.

Instalimi i sistemeve të ndryshme mbulim ndryshon në mënyrë të konsiderueshme. Edukimi dhe trajnimi janë elementet më të rëndësishme në instalimin e sistemeve të kulmit. Sigurohuni kontraktori mbulim ju zgjidhni ka pasur trajnim të detajuar dhe të vazhdueshme në sistemin duke u instaluar.

The quality of workmanship is crucial to good roof performance.

9. Çfarë është i garantuar dhe nga kush?

Ka dy kategori themelore të garancive mbulim. Garancia e kontraktorit zakonisht mbulon mjeshtëri. garanci e prodhuesit mbulon të paktën materialet, edhe pse shumë mbuluar artikujve shtesë. Edhe në qoftë se garanci e prodhuesit është i gjerë, ajo nuk do të plotësisht të ju mbrojnë në qoftë se kulmi është instaluar në mënyrë të paligjshme.

Lexoni me kujdes dhe për të kuptuar çdo garanci mbulim ofruar dhe të shikojnë për dispozitat që do të pavlefshëm atë. Për shembull, është gati e pamundur për të shmangur të gjithë ujit rrjedhur. uji rrjedhur mund të shkaktohet nga një shterim i bllokuar çati apo shmangie e kuvertë çati në mes të mbështetjes kolonave. mirëmbajtjen e duhur kulmi mund të ndihmojë siguroj se garancia mbetet e vlefshme. Jetë i vetëdijshëm për gjuhën e garancisë që voids garanci.

Një program tipik mirëmbajtjes përbëhet nga një ekzaminim të hollësishëm vizual të sistemit të kulmit, ndezje, izolimin dhe komponentëve të lidhur për të identifikuar ndonjë zonat potenciale probleme.

10. Pas kulmi është instaluar, ajo që pas shërbimit dhe arsimore programe janë në dispozicion për ekipin e objekteve të menaxhimit?

http://businessnetwork.co.uk/business-directory/detroit/detroit-roofing-service
http://cbsyellowpages.com/p/3465264-Detroit-Roofing-Service/
http://citysquares.com/b/detroit-roofing-service-22287689
http://corpfire.com/construction/detroit-mi/detroit-roofing-service?me=1
http://detroitroofingservice.2fl.co/
http://detroit-roofing-service.placestars.com/
http://directory.wfaa.com/biz/detroit-roofing-service/detroit/mi/48221/68875978
http://ebusinesspages.com/Metro-Detroit-Roofing-Repair-Contractor_do52d.co
http://ezlocal.com/tn/antioch/roofing-contractor/1622289
http://homeownerscircle.com/company-382196353/detroit-roofing-service
http://hubpages.com/living/Detroit-Roofing-Service
http://issuu.com/detroitroofingservice/docs/info.docx?workerAddress=ec2-52-90-20-97.compute-1.amazonaws.com
http://lekkoo.com/v/57d53fdb453a54a5070002e5/Detroit_Roofing_Service/#lat=41.847100&lng=-87.624800&zoom=12
http://list-company.com/company-info/9c4c1a7b3f051a9101a062fe50c995b9/Detroit-Roofing-Service-MI.shtml
http://mi-detroit.cataloxy.com/firms/roofingrepair-service.com.htm
http://myhuckleberry.com/business-listing.aspx?id=25739321&from=account
http://mywebyellow.com/p/Detroit-Roofing-Service/Detroit_MI/2160/157277/detroit-roofing/4/
http://tucando.com/United+States/MI/Detroit/Detroit+Roofing+Service
http://tupalo.com/en/detroit-michigan/detroit-roofing-service
http://us.enrollbusiness.com/BusinessProfile/614258/Detroit%20Roofing%20Service
http://usaonlinemall.net/cgi-bin/waw/ad.pl?Id=A20047
http://where2go.com/binn/b_search.w2g?function=detail&type=simple&listing_no=1600000&_UserReference=7F000001465024A963BAC3A5666D57E58EF8
http://www.agreatertown.com/detroit_mi/detroit_roofing_service_0001518438
http://www.bigwigbiz.com/records.php?opt=search&id=64644
http://www.bizcommunity.com/CompanyView/DetroitRoofingService
http://www.bizexposed.com/Michigan-USA/B/Detroit_Roofing_Service-Detroit.php
http://www.bizhwy.com/search2.php
http://www.biznet-mi.com/firms/11860095/
http://www.bizvotes.com/mi/detroit/roofing/detroit-roofing-service-564454.html
http://www.brownbook.net/business/41003284/detroit-roofing-service
http://www.city-data.com/profiles/147747
http://www.cityfos.com/company/Detroit-Roofing-Service-in-Detroit-MI-22353849.htm
http://www.dexknows.com/business_profiles/detroit_roofing_service-l2706571368
http://www.directorycentral.com/business/mi/detroit/detroit-roofing-service-50316850.html
http://www.finduslocal.com/unpublished/michigan/detroit/detroit-roofing-service
http://www.freebusinessdirectory.com/search_res_show.php?co=158218
http://www.fyple.com/company/detroit-roofing-service-rw3c6w6/
http://www.garagecommerce.com/businesses/10835680/detroit-roofing-service/roofing-contractors/mi/detroit/48221
http://www.hotfrog.com/business/detroit-roofing-service_42238324
http://www.ibegin.com/business-center/claim/15556460
http://www.iformative.com/product/detroit-roofing-service-p1426975.html
http://www.kudzu.com/m/Roofing-Repair-Service-Detroit-70091350
http://www.manta.com/c/mx6kzsk/detroit-roofing-service
http://www.mycitybusiness.net/search.php
http://www.mylocally.com/detroit-roofing-service-744675/
http://www.professionalontheweb.com/p/w/detroit+roofing+service/174832
http://www.salespider.com/b-382196353/detroit-roofing-service
http://www.showmelocal.com/profile.aspx?bid=21789625
http://www.storeboard.com/detroitroofingservice
http://www.superpages.com/bp/detroit-mi/detroit-roofing-service-L2706571368.htm
http://www.tuugo.us/Companies/detroit-roofing-service/0310006279120
http://www.usa-yellowpagesonline.com/compsearch/227849-.htm
http://www.wherezit.com/listing_show.php?lid=1265142
http://www.whofish.org/Default.aspx?tabid=45&modid=379&action=detail&itemid=91117&rCode=16
http://www.yellowpages.com/detroit-mi/mip/detroit-roofing-service-527007399
https://detroit-roofing-service.hub.biz/
https://foursquare.com/v/detroit-roofing-service/57d43510498ef96242410326
https://threebestrated.com/roofing-contractors-in-detroit-mi
https://www.bizyhood.com/business/details/overview/3b47059d-d042-4fe1-8812-e33a42b4a775/
https://www.elocal.com/profile/detroit-roofing-service-18818950#!/tab=about
https://www.fiix.com/pro/detroit-roofing-service-detroit-mi/
https://www.getfave.com/26050890-detroit-roofing-service
https://www.igotbiz.com/cb-profile/userprofile/DetroitRoofingService
https://www.n49.com/biz/1730248/
https://www.yelloyello.com/places/detroit-roofing-service-detroit
https://www.yelp.com/biz/detroit-roofing-service-detroit

Seminare të ofruara nga shoqatat e industrisë mbulim si spri dhe prodhuesit mund të jetë mënyra të paçmuar për ekipin mbulim të ndërtesës për të zgjeruar të kuptuarit e llojeve të sistemit mbulim komerciale, proceset e instalimit dhe konsideratat e mirëmbajtjes.
Neni Burimi: http://EzineArticles.com/expert/Julian_Arhire/94516

Neni Burimi: http://EzineArticles.com/6336340

Detroit Roofing ShërbimiE-mail: detroit.info@roofingrepair-service.comTel:3133324858Social:https://www.facebook.com/detroitroofingservice/ https://plus.google.com/+Roofingrepair-service https://plus.google.com/115699286310663908386 https://twitter.com/DetroitRoofer https://www.pinterest.com/DetroitRoofer/ https://www.linkedin.com/in/detroitroofingrepaircontractor https://youtu.be/x2NavqgxMDg http://www.youtube.com/c/Roofingrepair-service http://detroitroofingrepairservice.tumblr.com https://www.instapaper.com/p/DetroitRoofer http://del.icio.us/detroitroofer
stars 5/5 50
Main address: 18312 Woodingham Dr, Detroit, MI 48221
Call (313) 332-4858 Detroit Roofing Service for your free estimate. We provide roofing all roofing services for the Detroit, Michigan Metro Area from new roof installation, metal roofs, roofing repair, tile, shingle or flat roof, gutter installs, etc...