Kumaha pikeun manggihan ngalereskeun Roofing? Detroit, MI

Milih nu ngagantian bener pikeun hateup yuswa – atawa identifying pilihan pangalusna pikeun wangunan anyar – aya tugas gampang. Leyuran roofing sampurna pikeun hiji wangunan bisa jadi pilihan awon keur nu lian ngan turun jalan. Éta sabab no dua wangunan nu persis sapuk, komo lamun maranehna raket nyarupaan silih. Jadi kumaha Anjeun milih hiji hateup anyar, dibikeun kabéh pilihan dina pasaran nu? Anjeun bisa ngamimitian ku nanyakeun runtuyan pertanyaan, saencan Anjeun milih hateupna, nu roofing kontraktor atawa produsén.

1. What is pernyataan misi ieu wangunan sacara?
Saméméh asup dijieun pikeun Detroit Roofing Service, item kahiji ka alamat anu pernyataan misi parusahaan sabab hubungan ka wangunan.

Naha anjeun ngawangun fasilitas anyar atawa menata sipat aya, hayang jadi yakin yen sistem roofing Anjeun milih nganteurkeun kinerja nyangka.
Teu rencana pausahaan roofing pikeun ngajaga wangunan ieu salaku bagian tina aset real estate anak pikeun saterusna 10 ka 20 taun? Dupi aya rencana rék dilegakeun dina mangsa nu bakal datang, atawa ngarobah make anak? Naon nu occupancy arus jeung mangsa nu bakal datang anak, syarat insulasi, prioritas estetika komo jadwal pangropéa pikeun alat rooftop?

These and other mission statement issues will help shape answers to types of roofing to consider and how much of the capital budget is really needed for the job.

Salaku conto, salaku leuwih pausahaan pindah arah operasi 24 jam poean, tujuh poe minggu ka nyugemakeun konsumén global, puseur data kungsi kudu cinyusu a bocor rooftop. Cai dina sistem komputer umumna mantra musibah.

A susunan husus masalah hudang pikeun iklim cooling-didominasi. Teu hateupna nyumbang kana tabungan AC jeung alamat isu konci séjén? Nya eta bagian ti program énergi total? Aya patalina jeung masalah ngembang ngeunaan pulo panas urban. Reflective, roofs bodas geus jadi dipikaresep di maranéhanana wewengkon pikeun sababaraha alesan. Maranéhanana tetep cooler wangunan, ngurangan waragad AC oge ngaleutikan panas-loading lingkungan sabudeureun.

2. Naon fisik jeung unsur séjén pangaruh seleksi sistim roofing?

You also need to look at the construction materials used to build the facility and the location of HVAC and fire protection equipment, particularly if either or both of these are partially or totally housed on the rooftop.

Lamun datang ka pergantian hateup, Anjeun kudu daptar atribut wewengkon hateup sorangan. Hadé éta ka jéntré ukuran hateup sacara, wujud, lamping, konstruksi dek, ujung detailing, protrusions, aksés rooftop jeung sistim roofing aya. Marengan informasi dasar ieu, Anjeun kudu manggihan naha hateup asli aya deui nyukupan.

3. Naon fléksibel-mémbran pilihan roofing sadia?

They are easily identified on the rooftop. Just look at the seams.

Kalolobaan mémbran TPO nu bertulang jeung poliéster, orat atawa kombinasi ti dua, tapi mémbran TPO unreinforced sadia.

mémbran bitumen dirobah ngasupkeun rumusan jeung prefabrication kaunggulan tina roofing fléksibel-mémbran jeung sababaraha téhnik pamasangan tradisional dipaké dina diwangun-up roofing. Dirobah cadar bitumen aya pabrik-fabricated, diwangun ku aspal nu dirobah ku karét atawa plastik polimér pikeun ngaronjat kalenturan, jeung digabungkeun jeung tulangan for jeung tambah kakuatan jeung stabilitas.

4. tipe nu ti mémbran jeung sistim attachment anu pangalusna pikeun wangunan?

Loba faktor nangtukeun sistim pangalusna pikeun wangunan husus. Kanggo sabagéan ageung wangunan, aya sababaraha pilihan jeung kaunggulan anu perlu ditimbang ngalawan pernyataan misi fasilitas sacara. kaputusan kudu teu bisa dijieun ngan dina dasar biaya. pertimbangan penting lain keur mémbran nu ngawangun jangkungna, paparan angin, lalu lintas hateup diantisipasi jeung estetika.

Lamun dek hateup anu bisa tahan beurat, a hateup ballasted bisa jadi pilihan pangalusna.

Pikeun maranéhanana patali jeung estetika wangunan, mémbran warna bisa nyieun hiji kontribusi menarik ka penampilan wangunan sacara.

5. Teu sadaya bahan roofing dikirimkeun ka situs pakasaban tega label UL?

Sajaba ti, pastikeun yén hateupna assembly Anjeun meuli atawa nangtukeun, nu ngawengku insulasi nu, ieu UL-digolongkeun jeung -labeled.

Pastikeun yen produk anjeun lalaki nyaéta produk sabenerna nu dites. Anjeun teu hayang hiji hal anu sarupa tapi teu sarua. Néangan label di situs pakasaban sarta pastikeun sakabeh komponen sistim éta dites babarengan. Anjeun hoyong mémbran dites jeung insulasi nu maké dina wangunan Anjeun.

6. Teu sistem butuh angin rating uplift?

karuksakan uplift angin bisa éksténsif jeung mahal. Ditarima salaku standar industri, American Society of Insinyur Sipil Standar 7-95, “Beban Desain minimum keur Wangunan jeung struktur Séjénna,” bisa dipaké pikeun nangtukeun zona angin wangunan. uji uplift angin, saperti anu dipigawé di pabrik Reksa atawa Underwriters Laboratorium, bisa dipaké pikeun nangtukeun yén sistim hateup dipilih meets atawa ngaleuwihan sarat uplift angin lokal.

7. Sabaraha teu sistim réngsé ditambahkeun ka beurat beban paéh struktur hateup?

Dina milih nu mana wae nu pilihan reroofing, nu eksekutif fasilitas kudu sadar kapasitas beban-bearing tina hateup dek pikeun mastikeun pilihan fléksibel-mémbran katuhu dipilih. Dina konstruksi anyar, tabungan di baja struktural bisa mindeng dihontal ku cara masang salah sahiji sistem fléksibel-mémbran torek.

A ballasted roof may be the best choice for a given facility.

8. Naon anu kaahlian jeung finansial kaunggulan tina kontraktor roofing Anjeun tempo?

kontraktor Roofing kudu dipilih kalayan perawatan gede. Bubuka bahan roofing anyar jeung téhnik aplikasi dina mangsa katukang 10 taun geus ngarah ka loba robah. A kontraktor roofing professional kudu wawuh jeung tipena béda sistem roofing, pikeun mantuan Anjeun nyieun kaputusan pangalusna pikeun fasilitas Anjeun, dumasar kana anggaran Anjeun.

Pariksa yen eta coverages aya di éfék pikeun durasi proyék roofing Anjeun.

Pamasangan sistem roofing beda beda-beda considerably. Atikan jeung latihan anu unsur pangpentingna dina pamasangan sistem roofing. Pastikeun kontraktor roofing Anjeun milih geus miboga latihan lengkep jeung lumangsung dina sistem keur dipasang.

Nasional Roofing kontraktor Association nawarkeun pituduh pamilih roofing professional. Salaku tambahan, loba pabrik geus disatujuan program kontraktor jeung kualifikasi husus nu roofers kudu ngalengkepan saméméh persetujuan.

9. Naon anu warranted jeung ku saha?

Aya dua kategori dasar HARANSI roofing. nanaon kontraktor urang ilaharna nyertakeun workmanship. nanaon produsén sacara nyertakeun sahenteuna bahan, sanajan loba panutup item tambahan. Komo lamun nanaon produsén nyaéta lega, moal lengkep nangtayungan anjeun lamun hateup ieu improperly dipasang.

Sacara saksama maca jeung ngarti wae jaminan roofing ditawarkeun jeung lalajo keur dibekelan nu bakal batal eta. Salaku conto, éta ampir teu mungkin keur nyingkahan sagala cai ponded. cai Ponded bisa disababkeun ku hateup solokan clogged atawa deflection tina hateup dek di antara kolom pangrojong. Ditangtoskeun pangropéa hateup bisa mantuan assure nu jaminan tetep sah. Jadi sadar basa jaminan yen rongga jaminan.

Leuwih penting batan nanaon, kumaha, ieu meunang hateup fléksibel-mémbran katuhu dina wangunan Anjeun di tempat mimiti.

10. Sanggeus hateup anu dipasang, naon sanggeus jasa jeung atikan program anu sadia pikeun tim manajemén fasilitas?

Seminar ditawarkeun ku asosiasi industri roofing kawas SPRI jeung pabrik bisa cara invaluable pikeun tim roofing wangunan pikeun dilegakeun pamahaman maranéhanana tipe sistim roofing komérsial, prosés instalasi jeung pertimbangan pangropéa.
Pasal Sumber: http://EzineArticles.com/expert/Julian_Arhire/94516

Pasal Sumber: http://EzineArticles.com/6336340

Detroit Roofing ServiceE-mail: detroit.info@roofingrepair-service.comTel:3133324858Social:HTTPS://www.facebook.com/detroitroofingservice/ https://plus.google.com/+Roofingrepair-service https://plus.google.com/115699286310663908386 https://twitter.com/DetroitRoofer https://www.pinterest.com/DetroitRoofer/ https://www.linkedin.com/in/detroitroofingrepaircontractor https://youtu.be/x2NavqgxMDg http://www.youtube.com/c/Roofingrepair-service http://detroitroofingrepairservice.tumblr.com https://www.instapaper.com/p/DetroitRoofer http://del.icio.us/detroitroofer
stars 5/5 50
Main address: 18312 Woodingham Dr, Detroit, MI 48221
Call (313) 332-4858 Detroit Roofing Service for your free estimate. We provide roofing all roofing services for the Detroit, Michigan Metro Area from new roof installation, metal roofs, roofing repair, tile, shingle or flat roof, gutter installs, etc...