How to choose the right roofer?

Milih panggantos bener kanggo gendheng umur – utawa Ngenali pilihan sing paling apik kanggo bangunan anyar – ora tugas gampang. Solusi roofing sampurna kanggo siji bangunan bisa dadi pilihan paling awon kanggo liyane mung mudhun werna. Sing amarga ora loro bangunan sing sabenere memper, malah yen padha rapet meh podo saben liyane. Dadi carane kowe milih gendheng anyar, diwenehi kabeh pilihanipun ing pasar? Sampeyan bisa miwiti dening takon seri pitakonan, sadurunge milih gendheng, ing roofing contractor utawa Produsèn.

1. Apa statement misi iki bangunan kang?
Sadurunge telpon sing digawe kanggo Detroit Roofing Service, item pisanan kanggo alamat statement misi minangka hubungane kanggo bangunan.

Sampeyan kudu ngerti akeh bab bangunan lan sawijining mangsa bisa.
Ora rencana perusahaan roofing supaya bangunan iki minangka bagéan saka aset real estate sawijining kanggo sabanjuré 10 kanggo 20 taun? Apa ana apa plans kanggo nggedhekake ing mangsa cedhak, utawa kanggo ngganti sawijining nggunakake? Apa sing panggonan saiki lan masa depan sawijining, syarat jampel, prioritas estetis lan malah jadwal pangopènan peralatan rooftop?

Mulai pitakonan karo apa bangunan arep digunakake kanggo.

Tuladhane, minangka liyane perusahaan mindhah menyang operasi 24 jam dina, pitung dina minggu kanggo gawe marem pelanggan global, tengah data tau kudu spring bocor rooftop. Water ing sistem komputer umum disebutake bilai.

A pesawat khusus saka uneg-uneg njedhul kanggo iklim cooling-didominasi. Panjenengan gendheng kontribusi kanggo tabungan air conditioning lan alamat masalah tombol liyane? Apa bagean program energi total? Ana badhan akeh bab pulo panas kutha. termenung, atap putih wis dadi kapentingan ing wilayah sing kanggo sawetara alasan. Padha supaya adhem bangunan, ngurangi biaya air conditioning lan uga nyilikake panas-loading saka lingkungan lingkungan.

2. Apa fisik lan unsur pengaruhe pilihan sistem roofing?

You need to examine building codes, weather trends, topographyeven the direction the building faces.

Nalika nerangake panggantos gendheng, sampeyan perlu kanggo dhaptar kawicaksanan saka wilayah gendheng dhewe. Iku sing paling apik kanggo rinci ukuran gendheng kang, wangun, slope, construction kelompok, pinggiran rincian, nancep, akses rooftop lan sistem roofing ana. Bebarengan karo informasi dhasar iki, sampeyan kudu mangerteni apa gendheng asli ora lagi memadai.

3. Apa fleksibel-membran opsi roofing kasedhiya?

The most common is EPDM, often referred to asrubber roofing.

Hypalon Stamping wiwit minangka Stamping a, nanging cures liwat wektu kanggo dadi thermoset a.

membran bitumen dipunéwahi incorporate ngrumusake lan prefabrication kaluwihan saka roofing fleksibel-mèmbran sawetara Techniques instalasi tradisional digunakake ing dibangun munggah roofing. Dipunéwahi sheets bitumen sing pabrik-fabricated, dumadi saka aspal kang dipunéwahi karo karet utawa plastik Polymer kanggo tambah keluwesan, lan digabung karo pitulungan kanggo ditambahaké kekuatan lan stabilitas.

4. jinis kang saka mèmbran lan sistem lampiran sing paling apik kanggo bangunan?

Akeh faktor nemtokake sistem paling apik kanggo bangunan tartamtu. Kanggo paling bangunan, ana sing sawetara opsi lan kaluwihan sing kudu bobot marang statement misi fasilitas kang. Kaputusan ora mung digawe ing basis saka biaya. anggit penting kanggo membran bangunan dhuwur, cahya angin, lalu lintas gendheng diantisipasi lan estetika.

Another alternative is the fully adhered system, in which the membrane is attached to the prepared substrate using a specified adhesive.

Kanggo sing magepokan karo estetika bangunan, membran colored bisa nggawe kontribusi atraktif kanggo katon bangunan kang.

5. Ora kabeh materi roofing dikirim menyang situs proyek metokake label UL?

If not, specify that it must. This is the only way you can guarantee that the roofing materials installed on your roof are the same materials tested by Underwriter’s Laboratories.

Priksa manawa prodhuk sing njupuk iku prodhuk nyata sing dites. Sampeyan ora pengin soko sing padha nanging ora padha. Mangga madosi label ing situs proyek lan priksa manawa kabeh komponen saka sistem padha dites bebarengan. Pengin membran dites karo jampel sing nggunakake ing bangunan.

6. Panjenengan sistem mbutuhake angin HFS Satmata?

karusakan Satmata angin bisa dadi ekstensif lan larang. Ditampa minangka standar industri, American Society of Engineers Sipil Standard 7-95, “Kathah Design minimal kanggo Bangunan Dan Struktur liya,” bisa digunakake kanggo nemtokake zona angin saka bangunan. testing Satmata angin, kayata sing dileksanakake ing Pabrik Mutual utawa Underwriters Laboratories, bisa digunakake kanggo nemtokake sing sistem gendheng milih meets utawa ngluwihi syarat Satmata angin lokal.

7. Pinten Panjenengan sistem rampung nambah bobot mbukak mati saka struktur gendheng?

Ing milih pilihan reroofing, eksekutif fasilitas sing arep weruh saka kapasitas mbukak-prewangan kelompok gendheng kanggo nggawe manawa pilihan fleksibel-membran tengen wis milih. Ing construction anyar, tabungan ing baja struktural bisa asring ngrambah dening nginstall salah siji saka sistem fleksibel-membran korek.

A ballasted roof may be the best choice for a given facility.

8. Apa sing expertise lan financial kekiyatan saka contractor roofing sampeyan ngelingi?

Kontraktor Roofing kudu milih karo care gedhe. Pengenalan bahan roofing anyar lan Techniques aplikasi ing sasi 10 taun wis mimpin kanggo akeh owah-owahan. A contractor roofing profesional kudu menowo karo macem-macem sistem roofing, kanggo mbantu nggawe kaputusan paling apik kanggo fasilitas Panjenengan, adhedhasar budget.

Insist the contractor supply you with copies of insurance certificates that verify workerscompensation and general liability coverages.

Panginstalan sistem roofing beda beda-beda gumantung banget. Pendidikan lan latihan sing unsur sing paling penting ing instalasi sistem roofing. Priksa manawa contractor roofing sampeyan milih wis latihan rinci lan aktif ing sistem kang diinstal.

The quality of workmanship is crucial to good roof performance.

9. Apa wis dijamin lan tiyang?

Ana rong kategori dhasar saka JAMINAN roofing. babar pisan contractor kang biasane isine workmanship. babar pisan produsen isine paling bahan, sanadyan akeh tutup item tambahan. Malah yen babar pisan produsen iku sing godhongé amba, iku ora bakal rampung nglindhungi yen gendheng wis improperly diinstal.

Kasebut kanthi teliti maca lan ngerti apa babar pisan roofing ana lan nonton kanggo pranata sing bakal roso sepi iku. Tuladhane, iku meh mokal kanggo supaya kabeh banyu ponded. banyu Ponded bisa disebabake dening gendheng saluran clogged utawa deflection saka kelompok gendheng ing antarane kolom support. Suwene maintenance gendheng bisa bantuan njamin babar pisan tetep bener. Weruh basa babar pisan sing voids njamin.

A program pangopènan khas kasusun saka ujian visual rinci sistem gendheng, sumunar, jampel lan komponen related kanggo ngenali wilayah alangan potensial.

10. Sawise gendheng wis diinstal, apa sawise layanan lan pendidikan program kasedhiya kanggo tim manajemen fasilitas?

Kursus tartamtu kasedhiya kanggo nduweni bangunan lan fasilitas Managers sinau liyane babagan macem-macem sistem roofing, bahan lan komponen; jampel lan aksesoris produk; unsur desain atap; pilihan contractor; JAMINAN lan tetimbangan pangopènan.
artikel Source: http://EzineArticles.com/expert/Julian_Arhire/94516

artikel Source: http://EzineArticles.com/6336340

Detroit Roofing ServiceE-mail: detroit.info@roofingrepair-service.comTel:3133324858Social:https://www.facebook.com/detroitroofingservice/ https://plus.google.com/+Roofingrepair-service https://plus.google.com/115699286310663908386 https://twitter.com/DetroitRoofer https://www.pinterest.com/DetroitRoofer/ https://www.linkedin.com/in/detroitroofingrepaircontractor https://youtu.be/x2NavqgxMDg http://www.youtube.com/c/Roofingrepair-service http://detroitroofingrepairservice.tumblr.com https://www.instapaper.com/p/DetroitRoofer http://del.icio.us/detroitroofer
stars 5/5 50
Main address: 18312 Woodingham Dr, Detroit, MI 48221
Call (313) 332-4858 Detroit Roofing Service for your free estimate. We provide roofing all roofing services for the Detroit, Michigan Metro Area from new roof installation, metal roofs, roofing repair, tile, shingle or flat roof, gutter installs, etc...