Getting një kompani profesionale çatish në Tenesi

Getting zëvendësimin e duhur për një çati të moshës në Tennessee- ose identifikimin më të mirë të zgjedhur profesionale mbulim për një ndërtesë të re - nuk është detyrë e lehtë. Zgjidhje e përkryer për mbulim për një ndërtesë mund të jetë opsioni më i keq për një tjetër vetëm poshtë rrugës. Kjo për shkak se nuk ka dy ndërtesa janë pikërisht njësoj, edhe në qoftë se ato i ngjajnë nga afër njëri-tjetrin. Pra, si ju zgjidhni një kulm të ri, duke pasur parasysh të gjitha zgjedhjet në treg? Ju mund të filloni duke bërë një sërë pyetjesh, para se të zgjidhni çati, kontraktori mbulim ose prodhuesi.

1. Çfarë është deklarata e misionit të këtij ndërtesës?
Para se thirrjet janë bërë për Detroit mbulim Shërbimi, pika e parë për adresë është deklarata e misionit të kompanisë që ka të bëjë me ndërtimin e.

Nëse jeni të ndërtimit të objekteve të reja ose menaxhimin e pronave ekzistuese, ju doni të jenë të sigurt se sistemet mbulim ju zgjidhni të ofruar punën ju presim.
A plani kompania mbulim për të mbajtur këtë ndërtesë si pjesë e aseteve të saj të pasurive të patundshme për të ardhshëm 10 te 20 vjet? A ka plane për të zgjeruar atë në të ardhmen e afërt, ose të ndryshojë përdorimin e saj? Cilat janë Okupimi saj aktuale dhe të ardhshme, kërkesat izolim, Prioritetet estetike dhe madje edhe oraret e mirëmbajtjes për pajisjet rooftop?

Këto dhe çështje të tjera deklarata e misionit do të ndihmojë përgjigje formë për llojet e mbulim të marrin në konsideratë dhe sa e buxhetit kapital është me të vërtetë e nevojshme për punë.

Për shembull, si shumë kompani të lëvizin në drejtim të operimit 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë për të kënaqur klientët globale, qendra e të dhënave nuk duhet të lëshojë një rrjedhje tavanë. Uji në sistemet kompjuterike në përgjithësi parashikon katastrofë.

Një grup i veçantë i shqetësimeve të lindin për klimat e ftohjes të dominuar. A kontribuojnë kulmi në kursime të ajrit të kondicionuar dhe të adresojnë çështje të tjera të rëndësishme? A është pjesë e një programi të përgjithshëm të energjisë? Ka një shqetësim në rritje në lidhje me ishujt e ngrohjes urbane. reflektues, kulmet e bardha janë bërë me interes në ato zona për disa arsye. Ata mbajnë frigorifer ndërtimit, zvogëluar shpenzimet të ajrit të kondicionuar dhe të minimizuar ngrohjes-ngarkimin e mjedisit rrethues.

2. Çfarë fizike dhe elemente të tjera të ndikojnë në zgjedhjen e sistemit mbulim?

Ju gjithashtu duhet të shikoni në materialet e ndërtimit të përdorura për ndërtimin e objektit dhe vendndodhjen e HVAC dhe pajisjet e mbrojtjes nga zjarri, veçanërisht nëse ose të dyja këto janë të vendosur tërësisht apo pjesërisht në tavanë.

Kur është fjala për riparimin e kulmit të banimit, ju keni nevojë për lista atributet e vetë zonës çati. Është e mirë për detaje madhësi çati-së, formë, shpat, ndërtimi kuvertë, edge detajuar, protrusions, Qasje tavanë dhe sistemi ekzistues mbulim. Së bashku me këtë informacion bazë, ju keni nevojë për të gjetur se pse kulmi origjinal nuk është më e përshtatshme është.

3. Çfarë Duro Last flexible-membrane Opsionet mbulim janë në dispozicion?

Ata janë identifikuar lehtë në tavanë. Vetëm shikoni në seams.

Shumica membranat TPO janë të përforcuar me poliestër, tekstil me fije qelqi, ose një kombinim i të dyjave, por membranat unreinforced TPO janë në dispozicion.

Membranat modifikuar bitumi përfshijnë formulimin dhe prefabrication avantazhet e fleksibël-membrana mbulim me disa nga teknikat tradicionale të instalimit të përdorura në takë të lartë mbulim. fletët e modifikuara bitum janë fabrika-fabrikuar, i përbërë nga asfaltit e cila është modifikuar me gome ose plastike polimer për rritjen e fleksibilitetit, dhe të kombinuar me një përforcim për forcë shtuar dhe stabilitetin.

 

4. Cili lloj i membranës dhe sistemi shtojcën janë më të mira për ndërtimin e?

Shumë faktorë përcaktojnë sistemin më të mirë për një ndërtesë të veçantë. Për shumicën e ndërtesave, Ka një numër opsionesh dhe avantazhet që duhet të peshohen kundër deklaratës së misionit të objektit. Vendimi nuk duhet të bëhet vetëm mbi bazën e kostos. Konsiderata të tjera të rëndësishme për membranat janë ndërtuar lartësi, ekspozimi era, Trafiku parashikuar çati dhe estetikë.

Nëse kuvertë kulmi është në gjendje të përballoj peshën, një çati ballasted mund të jetë alternativa më e mirë.

Për ata të shqetësuar me estetikën e ndërtimit, Membranat ngjyrë mund të bëjë një kontribut tërheqëse në pamjen e ndërtesës.

5. A të gjithë e material për mbulim dorëzuar në vendin e punës mbajnë etiketën UL?

gjithashtu, të jetë i sigurt se kulmi i kuvendit të blerë ose të specifikojë, e cila përfshin izolimin, është UL-klasifikuar dhe -labeled.

Sigurohuni që produkti që ju jeni duke marrë është produkt aktual që është testuar. Ju nuk doni diçka që është e ngjashme, por jo të barabartë. Shiko për etiketë në vendin e punës dhe të sigurohemi që të gjitha komponentët e sistemit janë testuar së bashku. Ju dëshironi membranën testuar me izolimin që ju jeni duke përdorur në ndërtimin tuaj.

6. A kërkon sistemi i një ere vlerësim ekzaltim të?

Dëmi Wind ekzaltim mund të jetë i gjerë dhe i shtrenjtë. Pranohet si një standard industri, Shoqëria Amerikane e Inxhinierëve Civile Standard 7-95, "Minimum Dizajn Ngarkesa për Ndërtesave dhe Strukturave të Tjera,"Mund të përdoret për të përcaktuar zonën e erës e ndërtesës. Wind testimi ekzaltim, të tilla si ajo kryhet në Factory reciproke ose Underwriters Laboratories, mund të përdoret për të përcaktuar se sistemi i zgjedhur kulmi i plotëson ose tejkalon kërkesat lokale ekzaltim era.

7. Sa sistemi përfunduar të shtoni në peshë të vdekur ngarkesës së strukturës së kulmit?

Në zgjedhjen e ndonjë opsion reroofing, ekzekutivi objektit duhet të jetë i vetëdijshëm për kapacitetin e ngarkesës-duke e kuvertë çati për të siguruar mundësi e drejtë fleksibël-membrana është zgjedhur. Në ndërtimet e reja, kursimet në çeliku strukturore shpesh mund të arrihet duke instaluar një nga sistemet më të lehta fleksibël-membrana.

Një çati ballasted mund të jetë zgjidhja më e mirë për një objekt të caktuar.

8. Cilat janë ekspertizë dhe financiare pikat e forta e të nashville tn roofer jeni duke marrë parasysh?

Mbulim kontraktorët duhet të jenë të zgjedhur me kujdes të madh. Futja e materialeve të reja mbulim dhe teknikat e aplikimit në të kaluarën 10 vjet ka çuar në shumë ndryshime. Një kontraktues profesional mbulim duhet të jenë të njohur me llojet e ndryshme të sistemeve të kulmit, për t'ju ndihmuar të bëni vendim të mirë për objektin tuaj, bazuar në buxhetin tuaj.

Kontrolloni se këto coverages janë në fuqi për kohëzgjatjen e punës tuaj mbulim.

Instalimi i sistemeve të ndryshme mbulim ndryshon në mënyrë të konsiderueshme. Edukimi dhe trajnimi janë elementet më të rëndësishme në instalimin e sistemeve të kulmit. Sigurohuni kontraktori mbulim ju zgjidhni ka pasur trajnim të detajuar dhe të vazhdueshme në sistemin duke u instaluar.

Contractors Shoqata Kombëtare Roofing ofron një udhëzues profesional përzgjedhjes mbulim. veç, shumë prodhues kanë miratuar programet kontraktori me kualifikime të veçanta që roofers duhet përfunduar para aprovimit.

9. Çfarë është i garantuar dhe nga kush?

Ka dy kategori themelore të garancive mbulim. Garancia e kontraktorit zakonisht mbulon mjeshtëri. garanci e prodhuesit mbulon të paktën materialet, edhe pse shumë mbuluar artikujve shtesë. Edhe në qoftë se garanci e prodhuesit është i gjerë, ajo nuk do të plotësisht të ju mbrojnë në qoftë se kulmi është instaluar në mënyrë të paligjshme.

Lexoni me kujdes dhe për të kuptuar çdo garanci mbulim ofruar dhe të shikojnë për dispozitat që do të pavlefshëm atë. Për shembull, është gati e pamundur për të shmangur të gjithë ujit rrjedhur. uji rrjedhur mund të shkaktohet nga një shterim i bllokuar çati apo shmangie e kuvertë çati në mes të mbështetjes kolonave. mirëmbajtjen e duhur kulmi mund të ndihmojë siguroj se garancia mbetet e vlefshme. Jetë i vetëdijshëm për gjuhën e garancisë që voids garanci.

Më e rëndësishme se garancia, megjithatë, po çatinë e duhur fleksibël-membrana në ndërtimin tuaj në vendin e parë.

10. Pas kulmi është instaluar, ajo që pas shërbimit dhe arsimore programe janë në dispozicion për ekipin e objekteve të menaxhimit?

Seminare të ofruara nga shoqatat e industrisë mbulim si spri dhe prodhuesit mund të jetë mënyra të paçmuar për ekipin mbulim të ndërtesës për të zgjeruar të kuptuarit e llojeve të sistemit mbulim komerciale, proceset e instalimit dhe konsideratat e mirëmbajtjes.